25 april 2023 Accessoarer Livsstil

Idag släpps Maria Nilsdotters senaste kollektion - THE SIREN.

Maria Nilsdotter introducerar en smyckeskollektion som tolkar den mytologiska varelsen Sirenen.

Inspirerade av hennes oemotståndliga skönhet och dolda mörker, fångar varje smycke hennes inre hemligheter och längtan. 

"Sirener återkommer i sägner från hela världen som varelser vars förtrollande röster lockade sjömän till falriga vatten. Med den här kollektionen vill jag utforska sirenens väsen, hennes charm och undermedvetna, liksom hennes hunger efter närhet. Hon måste vara en ensam varelse som alltid törstar efter sällskap", säger Maria Nilsdotter. 

 

Kollektionen är en odysse av halsband, ringar, örhängen och armband i silver och guldpläterat silver, prydda med färskvattenpärlor, diamanter och månstenar. En intrikat bläckfisk med slingrande armar i form av en halsband och ring fångar dragningen till och mystiken från havets djup. En berlock formad som en snäcka med hemligheter som hålls nära hjärtat. Sirenens tårar fästa på ett halsband är en symbol för dess ensamhet. En ring i form av en käke med sylvassa tänder representerar Sirenens svekfullhet.

The Siren kommer att lanseras den 25 april i butiken på Mäster Samuelsgatan 3 och online. Med lanseringen kommer en kampanjfilm med musik ackompanjerad av Stella the Explorer.