25 januari 2023 Mode Livsstil

Stone Island byter adress i Bibliotekstan

I början av 2023 öppnar Stone Island en ny butik på Norrmalmstorg 1 i Bibliotekstan. Det populära italienska varumärket utökar därmed sin yta vilket är glädjande för oss och för alla Stone Island fans!

Stone Island har idag en butik på Mäster Samuelsgatan 2 och i och med flytten till Norrmalmstorg 1 stänger man den befintliga butiken. Varumärket grundades 1982 i Ravarino, Italien och är idag ett känt varumärke världen över med sin karakteristiska design och goda kvalitet.

Det är glädjande att Stone Island fortsätter att satsa på Bibliotekstan. Deras nya konceptbutik vid Norrmalmstorg kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som Stockholms självklara destination för premium- och lyxshopping”, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

    Vi ser mycket positivt på att varumärken som Stone Island fortsätter att satsa på Bibliotekstan. Målet är att vara den självklara platsen när ett nytt varumärke ska etablera sig i Stockholm för att kunna erbjuda besökaren den bästa shoppingupplevelsen. Vi ser fram emot att välkomna fler spännande varumärken under året.

    Bibliotekstan är Stockholms självklara mötesplats med det bästa inom internationellt och svenskt mode tillsammans med restauranger och caféer samlat i en inspirerande miljö.

    För mer information, vänligen kontakta:

    Josefin Alteby, Projektledare Marknad & PR, Hufvudstaden.

    Tlf: 08- 762 90 76 Epost: josefin.alteby@hufvudstaden.se