Cocktails & Snacks i Bibliotekstan

Välkommen på solig aw! Nu bjuder Bibliotekstans restauranger in till Cocktails & Snacks.

Vad är mer vår än strålande sol, svala cocktails och välsmakande tilltugg? Kom och fira in utesäsongen med Bibliotekstans restauranger, som nu bjuder in till aw-konceptet Cocktails & Snacks. Under två veckors tid kommer besökare att kunna ta del av specialerbjudanden på välmixade drinkar och passande tilltugg från onsdag till fredag, till musik av restaurangernas dj:s.

Med start den 11 maj, kan du njuta av unika smak- och dryckesupplevelser från världens alla hörn. Res till franska rivieran med hjälp av färska ostron och den friska drinken Tête-à-Tête från Pas d’Art eller ett glas bubbel från Vau de Ville. Eller besök Prinsen och sippa på Moët & Chandons fruktiga cocktail Chandon Garden Sprit, som för tankarna till en lummig trädgård i Provence. Är du i stället sugen på Tokyo finns Nori Bars breda utbud av asieninfluerade drinkar, som Spirited Away med whiskey och söt persika. Och hos Eataly bjuds det på italiensk vinmässa med säsongsbuffé. 

Vi säger cin-cin och hoppas att vi ses i Bibliotekstan!

 

Cocktails & Snacks erbjudanden 
Från onsdag till fredag under vecka 19 och 20

Pas d'Art

Cocktails för 160 kronor, som Tête-à-Tête och Popcorn Sour. Till drinkarna bjuds det på ostron för 25 kronor styck. Även dj från fredag till lördag. 

Vau de Ville

15 procent på allt i baren samt musik från Vau de Ville sound systems. 

Prinsen 

Krone Borealis Vintage Cuvee Brut för 125 kronor per glas. Även Moët & Chandons egen cocktail Chandon Garden Spritz för 175 kronor. Vid köp av två cocktails bjuds det även på lättare tilltugg.  

Misshumasshu och Nori Bar

Ett glas cava för 75 kronor och ett glas öl för 55 kronor. Även deras populära drinkar Ginger Miso Spumoni och Goku Gimlet för 125 kronor. Mellan 16.00 och 19.00 samt  live dj från onsdag till lördag. 

Eataly 

Vinprovningar och säsongsbuffé på Italian Spring Wine Fair på onsdag 18 maj och Vetz Night på torsdag 19 maj. Biljetter eller bordsbokning sker på eataly.se