22 augusti 2022 Mode Sport Livsstil

Vi välkomnar Aim’n

Den 25:e augusti öppnar det svenska träningsvarumärket Aim’n en temporär butik på Norrmalmstorg 1 i Bibliotekstan. Det blir varumärkets första fristående butik i Stockholm. Aim’n skapar tränings- och fritidskläder för kvinnor.

Halmstadsbaserade Aim’n är ledande inom genren athleisure och har snabbt blivit allas favoritmärke när det kommer till fritids- och träningskläder. Aim’n grundades 2014 av Tekla Acs och Helen Van och deras ambition är att genom innovativ och multifunktionell design stärka kvinnor och få dem att nå deras fulla potential. All design sker i Sverige och är framtagen av kvinnor för kvinnor.

- “Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och det känns spännande att få öppna en pop-up butik i Stockholm i en inspirerande miljö som passar vårt varumärke perfekt. Genom pop-up-konceptet kommer vi att erbjuda en unik shoppingupplevelse, guida kunderna rätt i vårt sortiment och samtidigt visa upp våra efterlängtade nyheter. Det känns helt rätt i tiden att göra Aim’ns första pop-up satsning här i Bibliotekstan och vi ser fram emot att få träffa våra kunder face-to-face", säger Tekla Acs, co-founder och creative director Aim’n.

- ”Vi är mycket glada att få välkomna Aim’n till Bibliotekstan. Varumärket kompletterar befintligt utbud väl och stärker vårt erbjudande inom hälsa och träning samt bidrar till att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats”,säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

25:e augusti markerar också lanseringen av Aim’ns nya höstkollektion. Kollektionen har ett brett användningsområde och präglas av sweat sets, vintage-inspirerande logotyper och mönster samt mjuka basplagg med en trendig 90-tals känsla. Under releasehelgen firas den nyöppnade butiken med DJ och happenings, och kunderna kommer att bjudas på goodiebags, tilltugg och dryck.