19 september 2024

Shoppingkväll

Varmt välkommen till vår shoppingkväll den 19 september i Bibliotekstan. Här har vi samlat alla erbjudande som butikerna har under kvällen. Spana in vilka och planera din kväll hos oss! Förutom butikernas aktiveringar kommer det ske en rad andra event i området, bland annat får alla som handlar för över 2000 kr en goodiebag som man hämtar ut i Bibliotekstans pop-up bar, missa inte detta!

A.P.C 

Ta del av 10% rabatt när du blir medlem, signa upp under kvällen om du ännu inte är medlem. Alla som handlar över 2000 kr får ett hårband. 

Aesop 

Aesop erbjuder individuella konsultationer inom doft, hudvård och kroppsvård. Som en extra bonus under kvällen får alla deras kunder 10% rabatt vid ett köp samt en fin gåva med exklusiva Aesop-prover. 

ATP Atelier 

ATP Atelier bjuder på en härlig stämning under kvällen, med något gott att dricka i handen! Som tack för ditt besök får alla som handlar en vacker plånbok som gåva. Dessutom kommer Carin Falk att vara på plats delar av kvällen för att träffa alla kunder.

BOSS 

Upptäck den nya FW24-kollektionen från BOSS! Under lanseringskvällen får du chansen att bli skissad av illustratören Linnea Wigren i de senaste plaggen från deras kollektion. Vid köp över 2500 SEK får du dessutom en gåva som tack. Kom och njut av mode, konst och inspiration tillsammans! 

By Marlene Birger

Välkommen till By Malene Birger. Lär känna deras nya höstkollektion i en härlig, avslappnad miljö. Njut av goda drinkar och träffa deras nya butikschef och hör om spännande kommande planer. Ta del av exklusiva erbjudanden, inklusive en gåva vid köp av ytterplagg.

Chanel beauty boutique

Chanel bjuder in dig till CHANEL Beauty Boutique för ett eventmingel för att visa No 1 hudvårdskollektionen som är inspirerad av ett holistiskt välbefinnande inifrån och ut. Den senaste lanseringen är formulerad med extrakt av röd kamelia och ett 3D-ögonkomplex med en ny beroendeframkallande gest med roterande applikator för en 360° massage. Ta gärna med en vän eller familjemedlem. 

CDLP

Välkommen till CDLP på Mäster Samuelsgatan 9. Få personlig hjälp att uppdatera garderoben med nya basplagg i höstsäsongens färger. CDLP bjuder på bubbel och 20% på hela sortimentet.

Dagmar  

Under kvällen erbjuder Dagmar 15% rabatt på deras denimkollektion, välkommen in för att prova ett par. 

Diesel

Diesel bjuder på en härlig kväll med butiken fylld av höst nyheter. Det bjuds på något gott att dricka och en gåva till varje köp. 

Eataly 

Välkommen till Eataly's Prosecco och Parmigiano Bar som kvällen till ära sätts upp vid entrén på Biblioteksgatan. Här kan alla besökare njuta av provsmakning av Parmigiano Reggiano DOP samt ett glas mousserande vin.  

EoE 

Välkommen in till EoE! Under dagen erbjuds 15% på ordinarie sortiment, en exklusiv sample sale med produkter som har upp till 90% rabatt och de bjuder på dryck. Det är det perfekta tillfället att fynda och hitta dina nya favoritaccessoarer. 

Filippa K 

Besök Filippa K och ta del av exklusiva erbjudanden – vid köp av ett ytterplagg får du en mjuk och varm halsduk i ull som gåva. Dessutom får du ett par solglasögon från samarbetet med Chimi vid köp av ett stickat plagg över 3500 SEK. 

Flattered 

Vi är glada att välkomna dig till Flattereds nya butik, deras första flagship store i Sverige. Under kvällen får du en fin shopper tote vid varje köp. Och om du handlar för 5000 SEK eller mer, får du även en exklusiv korthållare i läder. Kom förbi och fira nyöppningen! 

GANT 

Fira GANTs 75-årsjubileum med dem! De har en unik pop-up med utvalda plagg från deras omfattande arkiv och en jubileumskollektion inspirerad av deras långa historia. Som tack för att du firar med GANT får du som är medlem en gåva på köpet, så långt lagret räcker. 

Georg Jensen 

Hos Georg Jensen bjuds det på bubbel i butiken för att fira tillsammans med dig. Dessutom får alla som handlar för över 3000 SEK en exklusiv goodiebag som tack. Kom och upptäck vackra smycken och stilfull heminredning.

IGNITE Training Hub 

Välkommen till IGNITE Training Hub på öppet hus! De bjuder på smoothies och energidrycker från partners och erbjuder unika rabatter på plats. Upptäck träningsvärlden och hitta inspiration för din hälsa och ditt välmående. 

J.Lindeberg

Besök J.Lindeberg som tävlar ut ett par Vent 500 Golf Sneakers, enda du behöver göra är att gissa antal golfbollar. De kommer också att ha 20% rabatt på alla kostymer under kvällen, för dig som Clubhouse-medlem. Om du inte är medlem ännu kan du registrera dig på plats och ta del av erbjudandet.

Kaplans 

Besök Kaplans för en exklusiv visning av specialauktion för damur! Här kan du upptäcka eftertraktade armbandsur från märken som Cartier, Rolex, Breitling och Omega. Visningen är öppen torsdag-fredag 10-18 och lördag 11-13. Auktionen hålls lördag den 21 september kl. 13. Missa inte chansen att hitta din drömklocka! 

lululemon

Handla för 1500 SEK eller mer hos lululemon och få en exklusiv vattenflaska (värde 480 SEK) som gåva. Perfekt för både träning och vardag – erbjudandet gäller endast så långt lagret räcker! 

Malina

Välkommen till Malina för en kväll fylld med mode och inspiration! De kommer att ha både erbjudanden och exklusiva goodiebags till alla kunder. Dessutom är Malinas chefsdesigner Malin på plats för att presentera den nya AW24-kollektion. 

Maria Nilsdotter 

Torsdag den 19 september erbjuder Maria Nilsdotter ett gift with purchase,  exklusiv gåva vid köp av smycke från Maria Nilsdotter. -   Make a wish bracelet tillsammans med en exklusiv blombuket från Flowery. Blommorna kommer att frontas i en blomvagn utanför butiken mellan kl. 16 - 19.

nygårdsanna 

Fira nygårdsannas 30-årsjubileum! Alla kunder som handlar får en vacker jubileumsaffisch som gåva. Kom och upptäck deras tidlösa kollektioner och fira jubileumet. 

Nymans Ur

Välkommen till Nymans Ur för att värdera din klocka! De söker armbandsur från Rolex, Cartier, Omega, Jaeger-LeCoultre, Patek Philippe, Richard Mille, Audemars Piguet och Tudor för inköp och inbyte. Deras värderare ger en muntlig, indikativ värdering. Ta med legitimation, garantikort och box för en mer exakt värdering och försäljning. De bjuder också alla besökare på dryck och tilltugg. Öppet mellan kl. 16-21. 

Rodebjer

Välkommen in i butiken för att ta del av 20% på hela sortimentet under denna kväll. 

Sandqvist 

Sandqvist firar 20 år och vill gärna fira med dig. De erbjuder 20% rabatt på deras sortiment och en vacker coffee table-bok, "20 Years of Nordic Landscapes", som gåva vid köp över 2000 SEK. Kom och njut av bra musik, dryck, snacks och härlig stämning i butiken. 

Soft Goat

Välkommen till Soft Goat för en kväll fylld med mode och inspiration! De kommer att ha både erbjudanden och exklusiva goodiebags till alla kunder.

Technogym 

Technogym bjuder in till  en interaktiv och inspirerande upplevelse. Upptäck nya Technogym Checkup som ger en helkroppsanalys med kroppssammansättning och erbjuder tester för rörlighet och sinne. Experter finns på plats för att ge dig konsultation och råd om vår träningsutrustning och hemmagymslösningar.  

Vanbruun 

Besök Vanbruuns pop-up vagn i Bibliotekstan och ta del av erbjudande på rengöring av smycken och möjligheten att prova ut din perfekta ringstorlek. Detta erbjudande gäller alla som registrerar sig för Vanbruuns nyhetsbrev. Kom och hitta din drömring!