16 oktober 2024 - 19 oktober 2024 Mode Sport Skor Outdoor Smycken

Unik modeauktion hos Kaplans

Exklusiva väskor och Zlatans skor auktioneras ut i Bibliotekstan.

Den 19 oktober går årets andra, och sista, upplaga av Modekvaliten av stapeln på Kaplans i Bibliotekstan. Under auktionen har man chans att ropa hem exklusiva skor och accessoarer från välkända modehus så som Louis Vuitton, Gucci, Bottega Veneta och Celine.

– Det här är en helt otrolig auktion! Den visar upp allt från ikoniska väskmodeller från bland annat Hermès och Chanel, säger Isabelle Käck Wedelin, tf. modechef på Kaplans, i ett pressmeddelande. 

Dessutom har man samlat en exklusiv sportsamling som inkluderar flera sällsynta objekt för sporter som fotboll, basket, alpint och vattensport. Vad sägs om boxningshandskar från Louis Vuittons samarbete med Karl Lagerfeld? En basketboll signerad Chanel? Eller ett par fotbollsskor som tidigare tillhört Zlatan Ibrahimović? De sistnämnda skorna användes när Zlatan spelade i Manchester United 2016 och är signerade av honom själv. 

Upptäck auktionen i sin helhet hos Kaplans på Biblioteksgatan 5 från och med torsdag den 17 oktober. Objekten klubbas den 19 oktober klockan 13.00.