22 juni 2022 Sport Livsstil Hälsa

Designa ditt egna hemmagym

Hälso- och träningstrenden fortsätter att växa, även i Bibliotekstan. Nu bygger vi upp ett helt kvarter med fokus på hälsa och träning. Till hösten öppnar bland annat det italienska premiumvarumärket Technogym en konceptbutik med träningsutrustning på ca 150 kvm. Det blir den första butiken i Sverige men redan nu är varumärket etablerat i städer som Milano, Zürich och Köpenhamn.

Technogym är världsledande inom wellness. Varumärkets träningsutrustning särskiljer sig från allt annat på marknaden genom sin höga kvalitet och banbrytande teknologi – men också genom sin exklusiva, italienska design. Technogyms produkter finns idag på de mest eftertraktade gymmen samt på 5-stjärniga hotell världen över. Nyligen startade Technogym ett designsamarbete med Dior och deras mest exklusiva kollektion Personal Line är framtagen tillsammans med stjärndesignern Antonio Citterio. Även Technogyms butiker är designade av Citterio, som är känd för sina rena linjer.

 - Vi är mycket glada över att få välkomna Technogym till Bibliotekstan. Varumärket kompletterar befintliga koncept inom träning och hälsa väl och bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Emanuel Westin, Chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Den nya butiken kommer att ligga på Smålandsgatan 20, vägg i vägg med ett nytt premium träningskoncept som också öppnar i höst – där stora delar av Technogyms utrustning kommer återfinnas.

I butiken kommer det att finnas möjlighet att testa de senaste produkterna från Technogym, få konsultation för att designa sitt eget hemmagym och tillsammans med arkitekter inom området planera större projekt både för hemmet och företaget. Technogym erbjuder även motiverande innehåll och personlig coachning för att skapa den optimala träningsupplevelsen.