16 september 2021 Mode Livsstil

Spännande BLK DNM öppnar i Bibliotekstan

BLK DNM öppnar butiken SPACE 10 i Bibliotekstan – med målet att ta en del av downtown New York till Stockholm.

I månadsskiftet september-oktober välkomnar vi ett nytt varumärke till Bibliotekstan, det är nämligen BLK DNM som slår upp portarna till sin nya butik på Smålandsgatan 20!

I den 140 kvadratmeter stora lokalen i korsningen mellan Norrlandsgatan och Smålandsgatan kommer BLK DNM:s fulla sortiment att finnas med en bas som går i denim och läder, för både kvinnor och män. Och likt alla varumärkets plagg, som är numrerade för att understryka att man jobbar utanför ett traditionellt kollektionstänk, så är även butiken numrerad och döpt till SPACE 10. 

– Vi ser vårt nya space mer som ett galleri, ett artspace, där vi kan ifrågasatta och utveckla gränsdragningen mellan varumärke, konst och filmprojekt. BLK DNM spaces är designat efter hur jag vill bo – ett öppet och kreativt utrymme, säger Johan Lindeberg, som grundade BLK DNM i New York 2011, och fortsätter: 

– Jag vill ta en del av downtown New York till Stockholm. Jag ser SPACE 10 som en community hub där människor kan samlas, en plats dit folk ska kunna komma och sitta på golvet och läsa en bok och vara sig själva.

 

Läs mer här: https://www.mynewsdesk.com/se/bibliotekstan/pressreleases/vi-vaelkomnar-blk-dnm-till-bibliotekstan-3128696