I höst öppnar Technogym

Hälso- och träningstrenden fortsätter att växa, även i Bibliotekstan. I höst välkomnar vi Technogym till Smålandsgatan 20.

Nu bygger vi upp ett helt kvarter med fokus på hälsa och träning. I direkt anslutning till den nya träningshubben Ignite training hub öppnar snart Technogym, en leverantör av gymutrustning i premiumklassen. 

Technogym är världsledande inom wellness. Varumärkets träningsutrustning särskiljer sig från allt annat på marknaden genom sin höga kvalitet och banbrytande teknologi – men också genom sin exklusiva, italienska design. Technogyms produkter finns idag på de mest eftertraktade gymmen samt på 5-stjärniga hotell världen över. Nyligen startade Technogym ett designsamarbete med Dior och deras mest exklusiva kollektion Personal Line är framtagen tillsammans med stjärndesignern Antonio Citterio. Även Technogyms butiker är designade av Citterio, som är känd för sina rena linjer. 

I butiken kommer det att finnas möjlighet att testa de senaste produkterna från Technogym, få konsultation för att designa sitt eget hemmagym och tillsammans med arkitekter inom området planera större projekt både för hemmet och företaget. Technogym erbjuder även motiverande innehåll och personlig coachning för att skapa den optimala träningsupplevelsen. Vi ser fram emot att komma i form med Technogyms produkter efter sommaren!