”Blir sugen på att köpa hela butiken”

Influencern och poddaren Cassandra Klatzkow dricker öl på Misshumasshu, shoppar festklänningen på Rodebjer och klämmer på drömväskan hos Acne.

Vilka butiker besöker du helst i Bibliotekstan?

- Totême är ett favoritmärke med perfekt klassiskt mode. Till & Other Stories går jag för underbara basplagg och härlig kroppsvård och tvålar som doftar mums. Och det blir alltid ett besök på Acne där jag bland annat klämmer på en väska som jag vill ha men aldrig köper. Men en dag …

Vilken butik i Bibliotekstan besöker du för inredningsinspiration? 

- Jag älskar H&M Home, de har riktigt prisvärd inredning. Köper ofta sängkläder och kuddfodral här. Och ljuslyktor – man kan aldrig få nog av ljuslyktor.  

Var tar du helst en aw med kompisar? 

- Vi tar en öl på Misshumasshu eller Nobis. Älskar iskall öl! 

Var hittar du bästa gå bort-presenten i Bibliotekstan?

- Floristkompaniet! Vem blir ledsen för blommor liksom? Jag älskar det fina och stora utbudet av växter och snittblommor på Floristkompaniet. Blir alltid sugen på att köpa hela butiken när jag är där. 

Vilken butik i Bibliotekstan har bäst skönhetsutbud?

- Sephora helt klart, här finns alla möjliga sminkvarumärken man kan tänkas vilja ha. 

Var shoppar du kvällens festplagg i Bibliotekstan?

- Då går jag förbi Samsøe & Samsøe eller Rodebjer för att hitta en fin och festlig klänning!  

Och var köper du helst vardagsoutfiten?

- & Other Stories eller Zara. Här hittar jag alltid något jag vill ha. Till vardags är det en kombination av bekvämt, stilrent och klassiskt som gäller – ett par kostymbyxor eller jeans tillsammans med en skjorta. Eller en klänning ovanpå ett par byxor. 

Vilken är den bästa restaurangen i Bibliotekstan?

- Misshumasshu har otroligt god mat och alltid riktigt bra middagsstämning! Jag beställer deras kale salad, guacamasshu och nudlar.