Vi välkomnar Friends of Bibliotekstan

På torsdag, den 14 oktober, öppnar vårt nya co-retail koncept, Friends of Bibliotekstan!

Friends of Bibliotekstan är ett koncept framtaget av Slash.ten i samarbete med Bibliotekstan där olika varumärken under en avgränsad period kommer flytta in i den gemensamma butiken på Norrmalmstorg 1. Här kommer både kunder och varumärken ges möjligheten att mötas på ett nytt och flexibelt vis. 

Konceptet bygger på olika teman som styr utbudet under några månader åt gången. Det första temat utgår från urbant manligt mode med varumärken som Lexington, Elvine, Arild Links och Bread and Boxer. Nya varumärken kommer hela tiden flytta in och ut för att skapa ett nyhetsvärde för besökaren. 

Anton Granlund, VD Slash.ten säger: "Vi vill att en fysisk retail-etablering ska vara enkel, lönsam och spännande för alla inblandade. Framtidens retail som egentligen borde kallas samtidens retail behöver vara mycket mer flexibel, snabbrörlig och intressant vilket vi försöker skapa på alla de platser vi är med och driver eller utvecklar." 

Vi ser mycket fram emot att Friends of Bibliotekstan öppnar, en destination väl värt sitt besök om du vill få inspiration och kika lite på hur nya spännande varumärken kan samverka med varandra, vi ses där!