”Pas d’Art är det närmsta man kommer New York i Stockholm”

Moderedaktören och influencern Thérèse Hellström shoppar inredningen på H&M Home, spanar efter vardagsplagg på & Other Stories och dricker drinkar på Pas d'Art.

Vilka är dina favoritbutiker i Bibliotekstan? 
– Chanel är ett fantastiskt varumärke och butik. Jag älskar också Jimmy Choos lite gömda butik, som är en riktig pärla. Som Paris-bo måste jag också nämna Sandro, det är väldigt kul att de hittat till Stockholm. 

Vilken butik i Bibliotekstan besöker du för inredningsinspiration? 
– För mig behöver chic inredning inte vara dyr, allt handlar om smak och kreativitet. Därför springer jag gärna förbi H&M Home – inte bara för att fönstershoppa, utan även för att köpa med mig något fint hem.  

Berätta om ditt bästa köp du gjort i Bibliotekstan?
– Jag älskar att vi har en så fin Louis Vuitton-butik i Stockholm, där har jag handlat många favoriter. Bland annat min kalender som jag använder dagligen.

Var köper du vardagsplaggen?
– & Other Stories har ett brett utbud av vardagskläder som passar till både kontoret och en aw med kollegor eller middag med kunder. Vardagsmode när det är som bäst!

Var tar du helst en aw med kompisar?
– Jag tar gärna min första drink på Eataly för den trevliga stämningen och sedan ännu en cocktail och middag på Pas D’Art. Det är det närmsta man kommer känslan av New York i Stockholm. 

Var hittar du bästa gå bort-presenten i Bibliotekstan?
– En blomma från Floristkompaniet, såklart.