Julens bästa skönhetsklappar

Ute efter present till till en riktig beauty-junkie? Spana in Sephoras bästa tips här.

En kryddig parfym, ett färgstarkt läppstift eller en återfuktande ansiktscrème har väl aldrig gjort någon besviken? Lovisa Axefors, hudterapeut på Sephora i Bibliotekstan har koll på de bästa julklapparna till skönhetsälskaren.
– Ansiktsmasker är fortfarande väldigt populära och nyligen fick vi in ett perfekt julkit till den som hakat på trenden. Sephora The Enchanted Jungle innehåller åtta olika masker för lika många kroppsdelar, med dofter av bland annat gurka, mango och kokos. Jag vill också slå ett slag för julklappsasken Sephora Beauty Infusion Set som innehåller allt från grapefruktserum till en ögonmask med granatäpple och härliga tepåsar från ryska Kusmi Tea.
– Vi har även massor av fina parfymkit. Och det bästa av allt är att vi kan gravera parfymen här i butiken åt dig! Vi kan skriva allt från symboler till text, så varför inte gravera in en god jul-hälsning till någon du älskar? Det gör julklappen mer personlig. Vi kan även gravera vissa hudvårdsförpackningar samt läppstift och läppglans, säger Lovisa och fortsätter:
– Vill man skämma bort någon redan innan julafton så är man välkommen in till oss för att spana in våra skönhetskalendrar. Vi har ett helt gäng som innehåller många fina presenter att öppna varje dag fram till den 24 december. Det brukar vara en väldigt uppskattad present.