Skjortspecialisten La Chemise till Bibliotekstan

I slutet av 2020 öppnar den svenska skjortspecialisten La Chemise en ny flaggskeppsbutik på Mäster Samuelsgatan Bibliotekstan.

Familjeföretaget La Chemise grundades 1965 av Carl-Dawid Dahl och drivs idag av hans barnbarn Patrik och Carl-Mikael Dahl. I butiken kommer man finna en kombination av handplockade varumärken tillsammans med produkter från det egna varumärket. La Chemise har valt att arbeta med specialiserade leverantörer som levererar högsta kvalitet.
Service, kvalitet och egenskapen att erbjuda något annorlunda har blivit brödernas ledord för att lyckas i branschen.


Etableringen av La Chemise nya flaggskeppsbutik är ytterligare ett led i Hufvudstadens strategi att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode.


- Vi är glada över att La Chemise väljer Bibliotekstan för sin nya flaggskeppsbutik i Stockholm. Etableringen kompletterar befintligt utbud väl och kommer att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.


Bibliotekstan är Stockholms självklara mötesplats med det bästa inom internationellt och svenskt mode tillsammans med restauranger och caféer samlat i en inspirerande miljö.