Kaffevagnen på plats i Bibliotekstan

Spana in sommarens nyheter i Bibliotekstan – i helgen bjuds det dessutom på kaffe från vår uppskattade kaffevagn.

Äntligen har värmen kommit till stan – så varför inte passa på att strosa runt i solen och kolla in sommarmodet? På fredag rullar vår kaffevagn in på Biblioteksgatan och serverar kaffesugna besökare en kopp rykande hett.

Vagnen finns på plats mellan kl 12-16 på fredag och lördag, 29-30 maj, och bjuder på kaffe mot uppvisat kvitto från någon av Bibliotekstans butiker eller restauranger. Har man inget kvitto går det även bra att swisha valfritt bidrag till Stockholms Stadsmission för en kopp.

Och när du ändå är på plats i Bibliotekstan, varför inte titta förbi Eatalys glassbar och smaka italiensk gelato? Nyligen öppnade även Pas D’Art sin uteservering – om man vill inleda helgen med ett glas bubbel eller två.