Synsam öppnar nytt på eftertraktad adress

Till våren kan du besöka Synsams största satsning hittills - de öppnar en ny flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg i Bibliotekstan.

Hamngatan 8 - det blir den nya adressen för Synsams största satsning hittills. Ett nytt flaggskepp på ca 700 kvm öppnar under våren mitt i hjärtat av Stockholm city. Butiken kommer erbjuda kunderna allt från ögonhälsa med ögonläkare, till specialavdelning för sportglasögon och inte minst det bredaste utbudet av solglasögon från världens ledande varumärken.  

 Marina Kereklidou, Creative Director på Synsam, har varit med och utvecklat Synsams nya butikskoncept och beskriver det som varumärkets största satsning hittills.

- "Det är ett naturligt nästa steg för oss att sjösätta en flaggskeppsbutik mitt i Stockholms City, Synsam Norrmalmstorg. Vårt unika sortiment är noga handplockat från världens ledande varumärken såsom Prada, Celine och Oscar Eide. I butiken finner du våra optiker som hjälper kunderna att säkra optimal synkvalitet och våra stilexperter, vars uppgift och passion är att finna rätt bågar till varje kunds unika stil och livsstil. För Synsam är kundens seende och utseende vår mission, vi vill att du ska se bra och se bra ut! Synsam Norrmalmstorg kommer att bli ett landmärke och en samlingsplats mitt i Stockholms hjärta." säger Marina Kereklidou, Creative director, Synsam Group.

Lagom till vårsolen kikar fram kommer vi alltså kunna shoppa de trendigaste solglasögonen, vi ser mycket fram emot detta.