”Jag handlar allt mitt resegods på Louis Vuitton”

Modedrottningen Nathalie Schuterman berättar om sina favoriter i Bibliotekstan.

Nathalie Schuterman, Birger Jarlsgatan 5

Ett självklart val, det är ju mitt andra hem och där jag är hela dagarna. Jag älskar att vara nere i butiken, det är så roligt att springa runt bland kunderna och alla våra vackra saker. Men det är nästan lika härligt att vara uppe på kontoret och på vårt webbshop-kontor där det alltid sprudlar av kreativa idéer.

Louis Vuitton,  Birger Jarlsgatan 5A

De är otroligt bra på att göra vackra och tidlösa resväskor, så där tycker jag om att handla mitt resegods. Nästa inköp blir en bag i deras klassiska mönster med mina initialer på, så att den matchar resten av resväskorna. Jag har tänkt på det ett tag men inte haft tid att bestämma färg och storlek på initialerna. 

Floristkompaniet, Norrlandsgatan 16

De är en av stans bästa på att göra fantastiska blombuketter. Samtidigt är de väldigt kunniga om allt de säljer i butiken och dessutom säkra på det estetiska, som alltid är viktigt när det kommer till blommor. Jag är vanligtvis inte så mycket för färgstarka buketter, men de lyckas till och med övertala mig om motsatsen där.

Zara Home, Birger Jarlsgatan 15

Det är alltid jätteroligt att gå in på Zara Home och kika på hyllorna, det händer hela tiden nya saker och mycket av deras grejer är nästan som modeaccessoarer fast till hemmet. Jag har köpt en hel del till vårt land där. Lakan, servetter, pallar, dörrknoppar och roliga korallgrejer att dekorera med.