H&M Home expanderar och släpper ny kollektion

På Biblioteksgatan 11 växer det så det knakar – i sommar byggs H&M Homes butik om efter nytt koncept. Samtidigt utökar man sortimentet med både möbler och lampor i ny design.

I slutet av juli lanserar H&M Home ett nytt sortiment innehållande allt från pallar, speglar, sittpuffar och bordslampor. Man kommer dessutom öppna tre nya konceptbutiker i Stockholm och Malmö med helt ny inredning och ännu mer fokus personlig service. Butiken i Bibliotekstan kommer stänga under en månad i sommar för att byggas om.

– Det blir en spännande höst då vi satsar på nya produktkategorier och öppnar ett nytt butikskoncept. Vi ser fram emot att visa våra nya möbler och lampor, tillsammans med våra övriga kollektioner och inredningsstilar, i ett nytt sammanhang, berättar Anders Sjöblom, VD för H&M Home.

Den nya kollektionen är formgiven av H&M Homes egna designteam och har huvudsakligen två stilinriktningar. Dels en med raka, minimalistiska silhuetter i geometriska former – dels en mer lyxig inriktning där mjuka, organiska föremål i naturmaterial står i centrum. När det kommer till materialval är det marmor, rotting och trä som är mest framträdande. Färgpaletten går från neutrala färger som svart och beige till mer trendiga smaragdgrönt, rosa och grått. Priserna kommer ligga mellan 200 till 3 000 kronor.

Butiken på Biblioteksgatan 11 kommer stängas i för ombyggnation i början av juli för att öppna igen i slutet av augusti.