”Jag älskar att ta med mig internationella vänner till Rodebjer”

Den färgsprakande och ständigt välklädda influencern Babba C Rivera är just nu aktuell som jurymedlem för NK Galan 2018. Hon är baserad i New York, men besöker sina favoriter i Bibliotekstan så fort hon är hemma på besök.

Rodebjer
– Jag älskar deras maffiga flaggskeppsbutik i Bibliotekstan. Besöker alltid den när jag är i stan och älskar att ta med internationella vänner dit. Rodebjer är nog ett av mina absoluta favoritmärken från Sverige. En perfekt mix av business, lekfullhet och modern femininitet. 

Axel Arigato
– Älskar deras butikskoncept, det känns både internationellt och konstnärligt. Jag gillar att de vågade göra något annorlunda med sin retail än alla andra. 

 Byredo
– Jag besöker alltid Byredo när jag är hemma i Stockholm, och älskar att köpa på mig presenter här. Vem uppskattar inte att få ett Byredo-ljus eller en härlig handcrème? Bästa presenten! 

Hope
– Här handlar jag alltid kläder till min man. Älskar deras könsneutrala approach och tycker att de erbjuder ett fantastiskt urval för den moderne manliga entreprenören. 

Gucci
– I vanliga fall gillar jag att handla främst från ’emerging designers’, men klassiska Gucci är helt klart undantaget. Älskar deras skor och väskor, gärna de som är designade med en smula humor.