Fem återfuktande favoriter

Kalla vindar och ruskiga väderomslag. Christian Hughes på COW parfymeri väljer ut fem fuktgivande favoriter som räddar din hy från hösten.

Verso Hydration Serum, 800 kr

En unik mix av både lipider och olja från havre som motverkar uppkomsten av hudproblem och irritation – som ofta orsakas av torrhet. Niacinamid stärker hudens skyddsbarriär, minskar fina linjer och motverkar förstorade porer. Resultatet är en långsiktigt återfuktad och jämnare hud.

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum, 475 kr

Den ultimata, multifunktionella produkten för dig som har torr och känslig hy. Hyaleronsyran skyddar huden från finare rynkor, matthet och har återfuktande egenskaper som ger en hälsosam lyster. Serumet har en lätt och doftfri formula som tas upp av din hud på bara några sekunder. 

Dr. Dennis Gross Hyaluronic Marine Oil-free Moisture Cushion, 695 kr

En 24-timmarscreme med hyaluronsyra som har en unik förmåga att successivt frigöra fukt till huden under dagen. Den hjälper mot trött och ojämn hy, stramar upp och ökar hudens elasticitet. Produkten innehåller japanska alger som skördats längs kusten utanför Okinawa, fullpackad med aminosyror och B-vitaminer.

Oskia Renaissance Mask, 715 kr

En lyxig och exfolierande mask som definitivt kommer att pigga upp din trötta hösthy. Den ger ett omedelbart resultat och gör ditt ansikte klarare, friskare, mjukare och slätare med en fantastisk lyster. Masken är särskilt utformad för att öka cellförnyelsen och passar för alla olika hudtyper. 

Laura Mercier Perfecting Moisture Mist, 400 kr

Uppfräschande ansiktsvatten som förbereder huden för serum och krämer, och slussar ner aktiva ingredienser ännu djupare i huden. En fuktighetsgivande ansiktsspray minimerar risken för yttorrhet, innehåller ingredienser som djuphavsvatten, zink, kalcium och magnesium. Fri från parfym och passar alla hudtyper, en perfekt boost i höstrusket.

COW Parfymeri finner du på Mäster Samuelsgatan 9 i Bibliotekstan. Välkommen in.