Mitt Bibliotekstan: Carolina Gahn

PR-proffset Carolina Gahn, som driver den egna byrån Gahn Fishing PR, tipsar om sina favoritställen.

& Other Stories, Biblioteksgatan 11

En självklar destination för mig när jag behöver något snyggt som inte är snordyrt. Jag tycker att deras produkter håller hög kvalitet och gillar att de är så miljömedvetna. Personalen är alltid supergullig och jag brukar ta med min franska bulldogg Lillebror dit eftersom jag vet att de gillar hundar så mycket. Och Lillebror älskar all uppmärksamhet, så det blir en win-win.

 

Wienercaféet, Biblioteksgatan 6

En av  de vackraste restauranglokalerna i Stockholm och i sommar kommer jag gå hit varje torsdag för att dricka mitt favoritrosé Cuvée Madame. Jag tycker generellt att det saknas bra after work-ställe i Bibliotekstan, men det här är en perfekt destination för mig och mina vänner när det vankas sol och iskallt rosé.

 

APLACE, Norrlandsgatan 11

Jag besöker alltid APLACE när jag är ute och shoppar. De fokuserar på skandinaviskt mode som Rodebjer, BACK och Stylein. Bara saker jag gillar. APLACE är progressiva och har betytt mycket för svenska modevarumärken, de tar även in svenska smycken och mitt nya favoritmärke BOW Label gör riktigt coola grejer med en unik design.

COW parfymeri, Mäster Samuelsgatan 9

Jag älskar att besöka COW och upptäcka nya produkter. Jag hittar alltid något nytt och dessutom är det ett av få ställen som har mitt favoritmärke Verso. Personalen är alltid supertrevlig och proffsig, det betyder mycket när man ska lägga ner pengar på dyr hudvård.

 

Byredo, Mäster Samuelsgatan 10

Jag är så imponerad över hur Ben Gorham har lyckats bygga upp sitt globala lyxvarumärke och självklart besöker jag Byredos butik när jag är i Bibliotekstan. Jag har använt deras doft Seven Veils i flera år och det händer med jämna mellanrum att folk stannar mig på stan för att fråga vad jag har för parfym.