Streetstyle med & Other Stories

Djupa juveltoner, fuskpäls och feminina silhuetter. Höstkollektionen visas upp på Paris gator – och på Instagram.

 Höstens fashion week-säsong är i full gång, den här veckan riktar modevärlden blickarna mot Paris. För att visa upp delar av sin höstkollektion har & Other Stories bjudit in sju inspirerande kvinnor att välja sina favoriter och ge sig ut på den franska huvudstadens gator. Profilerna Candice Lake, Laura Bailey, Jan Quammie, Sarah Nait, Camille Charrière, Labériane Ponton och Maria Bernad har själva stylat och tolkat kollektionen. Deras looks har också förevigats av Candice Lake, som själv är en ikon inom streetstyle-fotografering.

– Streetstyle är det perfekta sättet att uttrycka sin personlighet på och visa sina känslor för världen, utan att det behövs någon förklaring. Som fotograf ser jag streetstyle som en visuell explosion, just därför är det ett av mina absoluta favoritmotiv att arbeta med, förklarar hon.

& Other Stories menar att bakgrunden till kampanjen ligger i styrkan som kommer med personlig stil och hur kvinnorna har tagit sig an kollektionen med sju helt olika vinklar.

– Genom att varje profil visar upp sin egen stil lyfter de också säsongens nyckelplagg på ett personligt sätt. De sju kvinnornas val av looks reflekterar möjligheterna i & Other Stories sortiment. Den här säsongen präglas av allt från vågade prints, djupa juveltoner och feminina silhuetter till fuskpäls, glitter och lackdetaljer.

Under modeveckan i Paris, 26 september och 3 oktober, kommer & Other Stories att dela profilernas streetstyle-bilder på Instagram. Kolla in @andotherstories.